ΚΗΦΙΣΙΑ

Την άνοιξη του 2021 ο Γιώργος Παπαϊωάννου «ανοίγει τα πανιά του» προς αναζήτηση δεύτερου λιμανιού και «ρίχνει άγκυρα» στο Κεφαλάρι, μια περιοχή με μακρά ιστορία στη φιλοξενία από τη δεκαετία του ’20, όπου το υδάτινο στοιχείο διατηρείται έντονο με τα εμβληματικά πλατάνια και την πλούσια βλάστηση της περιοχής να κυριαρχούν στο τοπίο.

Το έτερο εστιατόριο PAPAIOANNOU στεγάζεται σε ένα κομψό αρχοντικό του 19ου αιώνα συνθέτοντας ένα κάδρο υψηλής αισθητικής, λίγα μόλις μέτρα από την πλατεία του Κεφαλαρίου. Εδώ το μαγειρικό ταξίδι του Γιώργου Παπαϊωάννου πλαισιώνεται από ένα πιο «γήινο» περιβάλλον όπου το νερό εξακολουθεί να κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο για να εκφράσει τη δύναμη των στοιχείων της ελληνικής φύσης ως πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Με σεβασμό στη βιωσιμότητα και την εποχικότητα, το μενού αναδεικνύει την αρμονία των γεύσεων και των αρωμάτων της θάλασσας και της γης, δίνοντας έμφαση στα εκλεκτά φρέσκα ψάρια και θαλασσινά
από τις πιο κρυφές γωνιές της Ελλάδας.

ΚΗΦΙΣΙΑ

Κολοκοτρώνη 32, Κεφαλάρι
145 62 Κηφισιά
E:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
T: 210 75 46 046

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ