Το όνομα του Γιώργου Παπαϊωάννου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη φρεσκάδα και την υψηλή ποιότητα των θαλασσινών και των ψαρικών που προσφέρει στα εστιατόριά του
και το μενού του αποτελεί ένα αυθεντικό γαστρονομικό ταξίδι με γεύσεις και αρώματα από τις πιο κρυφές γωνιές της Ελλάδας.
Η επιμονή για την ανεύρεση των πιο εκλεκτών θησαυρών της ελληνικής φύσης καθιστά το πρώτο εστιατόριο-ναυαρχίδα ως εμβληματικό προορισμό για φρέσκο ψάρι και θαλασσινά στην Αθήνα,
με την ιστορία του να ξεκινάει από τους γονείς του στις αρχές του ’90 στην ενδοχώρα του Πειραιά και να συνεχίζεται παραθαλάσσια,
στη μαρίνα του Μικρολίμανου από το 2013 έως σήμερα, για να απογειώσει τη γαστρονομική εμπειρία των επισκεπτών του.
To 2021 ο Γιώργος Παπαϊωάννου «ανοίγει τα πανιά του» προς αναζήτηση δεύτερου λιμανιού και «ρίχνει άγκυρα» στο Κεφαλάρι,
μια περιοχή με μακρά παράδοση στη φιλοξενία από τη δεκαετία του ’20,
όπου το υδάτινο στοιχείο διατηρείται έντονο με τα πλατάνια και την πλούσια βλάστηση να κυριαρχούν στο τοπίο.